WORD


Na začetku 1. letnika boste najprej zgradili svoje veščine urejanja besedil. Že v mesecu septembru vas bo profesor seznanil s svojo prvo seminarsko nalogo, ki bo zagotovo ena ključnih seminarskih nalog, ki jih boste napisali v vseh štirih letih. Na koncu vam zaupam zakaj J

Marsikdo izmed vas bo z urejevalnikom besedil – WORD že v zelo dobrem prijateljskem odnosu in mu ne bo povzročal veliko preglavic, saj je to en izmed programov s katerim ste bili skoraj zagotovo seznanjeni že v osnovni šoli. Boste pa v 1. letniku to znanje še bolj nadgradili. Ne bom se preveč spuščala v delovanje programa saj predvidevam, da ga vsi poznate, če pa imate kakšno koli vprašanje, nam lahko pišete na mail, ki je v okencu na spletni strani.

No, da se vrnem k seminarski nalogi. Zakaj je ta seminarska naloga tako pomembna? Ta naloga vam bo služila kot zgled za vsa prihodnja leta učenja. Vedno, ko se lotim pisanja seminarske naloge se vrnem k svoji prvi, da osvežim svoj spomin, kako mora seminarska naloga sploh izgledati. Kako se citira vire, kolikšen je razmak med vrsticami, kakšna mora biti pisava, kako označi sliko itd. Zato se pri svoji prvi seminarski nalogi kar se ga potrudi.

Pri učenju predlagam, da se programa lotiš z razumevanjem. Urejevalne funkcije so razvrščene zelo sistematično, zato se ti bodo zelo hitro utrnile v spomin.

Srečno pri izdelavi seminarskih nalog!

Meta Kržič, 4.c


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja